Follow
Det slog mig att...
Hej kittens!
Tiden flyger iväg - jag sa 5 år sedan att vi får se hur fort allt kommer gå nu till slut och det känns som att min tid verkligen skenar iväg. Saker som händer 1 månad sedan känns som igår så jag valde att bromsa upp en stund och reflektera över mitt förra år.

Det kändes ju seriöst att det året också gick otroligt fort och jag hann aldrig riktigt reflektera förrän nu ordentligt på vad jag uppnått och inte och det känns skönt när man inser hur mycket man lärt sig och utvecklats som människa på bara ett år! Jag har klarat av att hålla mina nyårslöften hela 2018 vilket jag ger min själv en klapp på axeln för.

Många gånger jag har märkt att man lovar något så är det lätt att glömma och inte hålla och oftast gör vi det för att det är tradition. Men jag har alltid tyckt om att försöka hålla mina - men 2018 var det tyngsta löftena jag också lovade mig själv. Dom var utmanande på ett annat plan och handlade om hur jag vill börja leva mitt liv egentligen. Att ens komma en sån bit på vägen där man ena håll er kvar det mindset som krävs för det hela året ut och fortsätta komma vidare i att utvecklas också ser jag inte som något som har gett negativ intryck på mig alls någonsin. Varför inte fortsätta med det?
Ska skriva ned i ett inlägg vilka nyårslöften jag nästan inte lyckades hålla och vilka som gick bättre och vilka mina nya är för i år i ett kommande inlägg! 

Puss och kram! 

Fotograf: Urban Davidsson 
Modell: Heiduskaja Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin