Follow
Nima hedrar kvinnan
I ett Facebook meddelande fick jag tips om denna artist och hans musik, ja kan gott säga att jag är lika skeptisk varje gång någon skickar mig tips då jag verkligen inte alltid diggar det som tipsats även om jag mer än gärna tar emot dom. Men detta fastna för mig, och sluta med att jag fick kontakt med han och ville intervjua han till Helgens Awesome inte bara för hans talangi musiken, men också att personen som är bakom musik definierar också en person på hur ambitiös och av ordet artist man kan betrakta dom som. 

Jag valde att lägga till hans låtar på mi. Spotify, och HÄR >> kan man hitta dom. Jag skulle säga att här är något iallafall och om inte annat så finns ambitionen där när jag intervjua Nima.


1. Hej, vem är du och var kommer du ifrån?
Namaste! Jag är en man som heter Nima, är för vaken för egots bästa. Är född i Göteborg och mina rötter är ifrån Iran.

2. Vad är dina hobbys och intressen?
Mina intressen är att vara kreativ i det vardagliga. Även i allt annat som rör sig runt om mig. Är mer som en "Artist till livet". Tycker om att laga mat, umgås med min mamma
och vänner. Gaming är även en del av intresset! Gillar att utforska delar av mig själv som jag inte upptäckt ännu!

3. Så som jag kom i kontakt med dig var genom ett tips om att du håller på med musik. Berätta mer?
Ja det stämmer, det var en nära vän som nådde ut till dig utan att säga det till mig och det slutar med att vi göra en intervju! ganska coolt tycker jag!

4. Vad var det som fick dig att börja med musik?
Mina äldre bröder, dom var artister back in the day!


5. Du har publicerat låtar på Spotify. Har du ute ett album eller är de planerat?
Ja det får vi ju se om det kommer eller när det kommer ;)..

6. Vad vill du förmedla med din musik?
Jag vill förmedla mina egna tankar och känslor. Uttrycka mig så rent och tydligt jag kan! Vill röra människors hjärtan och skapa ett positivt inflytande på människor.

7. Varför vill du hedra kvinnan i dina texter till låtarna?
Just i "Cleopatra" så vill jag hedre kvinnan för ni är gudinnor i sanningens perspektiv. Dom som har skapat detta system vet om detta, därför har ni så mycket "motvind".
Jag kommer ifrån en kvinna, hon tog hand om mig i 9 månader innan jag kom till denna världen. Det minsta jag kan göra är att ge tillbaka eftersom utan kvinnan så hade jag inte existerat.

Lyssna på låten genom att klicka här >>

8. Har du hjälp i produktionen eller är du en som klättrar själv?
Jag älskar att jobba själv men även med människor med bra energi, gillar att skapa något utifrån ingenting med människor som också skapar musik. Gillar båda, beroende på hur man känner sig!

9. Vad får din kämpaglöd att fortsätta? Musikbranschen är svår med mycket konkurrens. 
Mitt syfte har aldrig varit att "lyckas". Jag lyckades redan när jag bestämde mig för att göra musik. Det är resan som är målet och inte målet som är resan. Jag älskar musik.
jag älskar mig själv mer än musik. Därför finns det ingen konkurrens, jag tävlar enbart mot mig själv för att bli bättre änd en jag var igår.

10. Vad är din dröm?
Jag lever drömmen, detta livet är allt jag har att berätta. Har väldigt många drömmar, men denna drömmen jag lever nu slår allt!

11. För dina lyssnare, vad vill du säga till dom?
Älska dig själv, älska dom som bryr sig om dig. Va ärlig mot dig själv och följ alltid ditt hjärta. Låt ingen säga till dig vad du kan och inte kan göra. Du är en gud/gudinna
och dina handlingar står du för. Den enda som dömer dig är du själv. Så ta tag i ditt liv och ta ansvar, va den människan du vill vara i framtiden!

12. Vad är dina visdomsord du  själv håller nära hjärtat men vill säga även till andra?
Livet är inget personligt, se livet som en resa. Du är här en stund bara så se till att njuta av din tid här på jorden för det var bara en enkel biljett hit. Du åker hem
på obestämd tid. Så ta vara på det enda du har, vilket är NUET!

13. Var kan man finna dig på media?
Man kan följa min Instagram @Nimathirdson >> och på Snapchat @Thirdson 😎


Skulle du vilja bli intervjuad till Helgens Awesome eller känner du någon som har ett häftigt yrke eller är en inspiration? Tveka inte att höra av dig till mig genom att KOMMENTERA i detta inlägg med hur jag kan kontakta dig (antingen via instagram etc) så intervjuar jag gärna, man behöver inte ha någon speciell talang. Allt från åsikter till hobby etc är såklart välkommet!

deveny

Fin musikk

Svar: JA verkligen! Följ han gärna på Instagram!
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin