Follow
Vad är projektet MBM?

Hej alla fina! Hoppas alla har en bra måndag - för när jag ser vilka resultat som projektet MBM har fått under bara några månaders tid då den startades 2018. Super! Så idag bestämde jag och mina samarbetspartners i projektet göra en flashback där vi blickar tillbaka lite fails och GOALS och vad man lyckats uppnå med projektet under den tid den redan varit aktiv - och vi är nöjda med resultatet! 

Vad är MBM?
Det är ett sociala medier projekt som äger rum varje måndag i händelser på detta konto (LÄNK>>) som handlar om allt från mobbning till psykisk ohälsa. Projektet riktar sig mot speciellt ungdomar.

Vad kan man göra på MBM?
Då MBM äger rum på måndagar så kan man vara med och delta genom att ställa frågor som antingen kommer upp i blogginlägg som detta >> eller svar direkt under samma dag i händelserna. Man kan också deltar i diskussioner, önskningar om teman till nästkommande vecka, kolla på lives eller delta, ställa frågor och få direkt svar under 24h minst beroende på mängd med frågor som dyker upp, man kan också skicka in vloggar eller material man vill att man ska ta upp i den måndagens tema.

Var kan man ställa frågor helt anonymt?
Då man ställer frågor på Instagram >> så är man inte helt anonym men om man vill vara det så kan man ställa sina frågor HÄR >>helt anonymt! Detta brukar även komma upp som länk ibland på min Instagram också. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin