Follow
3 saker jag sparar till atm!
Ni kommer kanske ihåg i föregående inlägg där jag sa att jag försöker prioritera för jobbet, en stor del av den prioriteringen gäller faktiskt dansen och att bli bättre på att dansa som sagt. Jag älskar att dansa och det här känner jag är något som jag vill göra, och det är något jag hur lätt som hels kan också ha hemma och bli bätte hela tiden när jag vill så länge jag får tag i alla saker jag behöver. Därför jag kör en liten budget lista på 3 saker jag behöver för att komma igång hemma också med poledance och bli bättre på det genom att öva, öva och öva mer!
 
 
1. Mina speciella skor jag vill dansa med
 
 
Vi kan väl gå rakt in på sak och säga direkt att jag vill ha såna här skor (fast stövletter hellre då jag är ännu så klen i mina fotleder hur ofta jag än må gått med klackar) i 8 tum och 7 tum. Delvis för jag vill bli duktig på att dansa med dessa typer av skor, det ska vara lite lättare också då det finns lite roliga tips och tricks att dansa till såna här skor med! Och då jag ändå har en total förkärlek för såna här skor också och har förut också samlat på såna här skor -  det är ju win win när man finner en användning för dom på ett annat sätt? :D Det ser också fett coolt ut när man dansar med såna här skor också, jag har mina gamla kvar också som jag dessutom spelade brännboll med av alla! Dom kan jag ju fortfarande använda, kanske man ska ta med sig dom, enda grejen är ju det att jag har dom i svart lack och vill ha såna där som lyser i mörkret som på bilden! :O Haha det ska iallafall sparas till det! 
 
BUDGET: 2000 sek
 
 
2. Rekvisitan att öva på
 
 
 
Ja men pålen såklart. Jag vill ju ha en som snurrar men som man kan också låsa så den är stilla och inte snurrar, variationen är bäst tycker jag om man kan få det - då är det en sån pole jag är ute efter. Länkade videosen för att ni ska också se lite av dansstilen jag är ute efter då det kommer till klackarna, det är ju ett annat sätt att dansa på än vad det är utan klackar..
 
BUDGET: 1600 sek
 
 
 
3. Nödvändigheter
 
 
Förutom träningsklackar och pålen så kommer jag också behvöa ha skydd för knäna och bra träningskläder, jag har inga träningskläder riktigt heller så det är bara bra investering isåfall för det. Jag kommer inte palla dannsa i endast bikini om jag tränar lol haha om jag nu är så här pass inne på att ge mig fullhjärtat in mig på detta. Sammanlagt borde det inte gå på så himla mycket pengar ändå!
 
BUDGET: 1000 SEK
 
Vad tror ni? Kommer jag kunna spara till allt detta innan jag åker till Bulgarien?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin