Follow
8 saker jag stör mig på
 
Usch, har inte kunnat gå och lägga mig förrän nu snart, jag mådde lite illa idag och kunde inte riktigt ens äta. Hade kvar köttfärs från igår så körde på lite ost på det, grönsaker får jag i mig redan såpass ofta att det spelar ingen roll! Då jag bor just nu hos min väninna under tiden jag vistas i Stockholm så betyder ju det att jag delar kök med dom. Helt ärligt, är så glad att dom inte smaskar som fan när dom äter haha, igår när jag var och hämta cheeseburgare från donken så hörde jag en kille inte långt ifrån mig sitter och smaksar jättehögt... Alltså, det finns vissa saker jag inte klarar av har jag märkt med mig själv - och det är dom här sakerna
 
 
  • När folk smaskar, jag kan inte koncentrera mig på att äta då liksom...
  • När man måste gång på gång förklara samma sak till en person. Det är tröttsamt även om jag inte har problem med att göra det, men ändå... 
  • När man inte vet vad man ska äta eller handla när man väl är i affären, det händer mig hela tiden vilket glr att jag stör mig på mataffärer genuint mycket.. Det är för mycket mat överallt haha!
  • När man råkar köpa avocado som är för mogen eller nästintill dålig. Jag börjar bli så mycket bättre på det där men, nej... Bara nej, det är något jag älskar och stör mig på är avocados, hur fasen kan man hitta en mogen avocado egentligen?
  • När man slänger ur sig sina fördomar innan man faktiskt vet mer om saken än det som är baserat på endast fördomar. Tec när jag dansar poledance, gör det mig till prostituerad då? Eh, nej, daah.
  • När man egentligen inte har råd med fika och passerar espresso house... Ja ni vet nog vad jag menar med att bara säga det...
  • När jag ska ha väckning. Jag kan inte vakna till en väckarklocka på morgonen men för nattjobb går det bra? Helt weird, men jag stör mig på att jag inte alltid kan vakna till väckarklockan. Tänka sig.
  • När man inte får sina burgare på donken så varma man tycker att dom ska va, och att de fortfarande kostar 13 kronor per burgare.. Sänk det till gamla hederliga 10 tack!
Stör ni er på något?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin