Follow
Bort med koffein och nikotin
Godkväll alla fina so har tålamod med de långa mellanrummen med mina inlägg, tro mig, mina trognaste följare och läsare har utstått värre väntepina än det -  tro mig! Nu syns jag till någon gång i månaden iallafall - det sm har tagit mycket av min tid är såklart att väna mig vid jobbrutinen på det nya jobbet som jag har fått i Stockholm - vilket jag inte förväntade mig passa så pass trivsamt i som jag gör! 
 
Vanligtvis vid den här tiden så brukade jag faktiskt dricka kaffe - men för ca 2 veckor sedan örjade mitt kaffesug avta helt och det var bara '' nej this wont do något mer alltså...'' (vaddå svengelska där...) och jag har druckit kaffe kanske bara 3 gånger allt som allt under 3 veckors tid snart och under en vecka har jag verkligen inte heller rökt en enda cigg. Det känns nu är man inte rökt en enda cigg så har också kaffe drickandet avtagit och det slog mig att dom ändå på npto viss gått hand i hand i min rutin. På ett sätt är det skönt att inte vara beroende av nikotin eller koffein på det sättet att man behöver inta det varje dag speciellt - men mycket har gjort att jag fick äntligen rätt rutiner för ca en månad sedan och har uppe min motivation mer än någonsin -  enda som jag inte är beredd på att kasta bort är att röka vattenpipa - men det behöver man ju inte nikotin till precis heller!
 
Det tog däremot också tid att vänja sig om vid nattjobb och så långa pass som jag också jobbar och också har en del träning i de arbetsuppgifter som jag utför - dock har jag tack vare det lärt mig också att poledansa vilket också verkade vara något av ''min grej'' när det kommer till träning - styrka och vighet i kombination med dans - najs! Enda gången jag intar kaffe är om jag verkligen är trött på jobbet men det har minskat så mycket och nu under en veckas tid märker jag lite skillnad också i vardasgrutinen - smoothiesarna har ockaå kommit tillbaka till vardagen vilket är sjukt bra för mig då detta är viktigt för mig med tanke på de mål jag vill uppnå också. Få se hur fort jag kan försändra rutinerna och nå dit jag vill!
 
#lifebooster
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin