Follow
Bulgarien i sommar!
Hej kittens! För ungefär 3 veckor sedan så fick jag frågan av en vän till mig helt plötsligt om jag skulle vilja följa med på en resa i sommar. Nå, såklart jag svarade med att jag tycker om att resa och om jag har råd med det så skulle jag kunna tänka mig att hänga på - men nu är resan reda bokad dit! 😶 Det betyder att jag åker mot Bulgarien i sommar då med han och hans vänner vilket kommer bli riktigt hoppas jag, jag älskar ju att resa så varför inte åka en vecka dit när jag väl får åka med andra också och inte bara själv?
 
 
Dit jag åker är mot Sunny Beach - har aldrig förut heller varit i Bulgarien så kommer bli fint att se hur det är där också och kommer smårota i kulturen också då jag älskar att uppleva kultur när jag väl reser. Det ska finnas mycket hsitoria ända tillbaka till medeltiden i Bulgarien och det är npgot jag kommer nosa kring. När jag reser brukar jag vela ha ut mer utav resan än bara sol, bad, strand och supande då det finns så mycket mer man kan få ut av en resa! Wohoo i juli så lyfter jag från Sverige! 😍 Ser riktigt framemot det!
 
Kommer se till att spara pengar till resan också så gott jag kan, vilken tur att jag har jobb iallafall och har haft tur med all planering so far, vi får hålla tummarna nu att inga käppar kommer komma i vägen så kommer inte har några problem att hålla vid min budget jag har och kunna spara till resan också - sen är det ju en stund fram tills sommaren också! Före det kommer jag nog fira min födelsedag också på ett eller annat vis, och månaden efter firar jag min mammas födelsedag ocg bjuder med henne på att boka en resa och uppleva Birka och gå in mer för vikingakulturen vilket hon och jag tänkt göra länge nu tillsammans - så både maj och juni får bli med lite extra resor för det är en dag om året man faktiskt fyller år och det tänker jag fira på ett eller annat sätt. Det behöver inte alltid vara presenter 💟
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin