Follow
Epsilon Drum new in soon
 
Godmorgon alla fina! Imorgon åker jag mot Stockholm igen (det här resandet fram och tillbaka kommer ske varje månad tur och retur fram och tillbaka alltjämt...). Håller också på planerar på att kanske åka en sväng till göteborg innan jag åker upp till norrland igen för där ligger min Epsilon Drum (handpan) och väntar på att få komma hem till mig!
 
Det cirkulerade en video på facebook på Yuki Koshimoto när hon spelar en handpan och det var första videon jag såg när jag kom över instrumentet. Läste lite om dess bakgrund och lyssna igenom videon och satt bara tyst en stund, ringer upp morsan och säger kortfattat: ''Nu har jag hittat instrumentet jag villl plinga på''. 
Jag har haft elgitarr, gitarr, synth/piano och har till och med spelat trummor i skolan men det som jag alltid lutat mig tillbaka till är alltid sången men det är för att de instrumenten jag testat på eller hört är antingen osäkert eller något jag inte kanske känner att det är ett instrument jag vill köra på eller har kanske så mycket tid för att just lära mig (kanske jungfruharpa någon gång i framtiden eller fiol) men den här kändes helt säker. 
 
Kollar hur mycket dom kan kosta, finns dom ens i Sverige? Well yes. Jag kom över en rätt fort på facebook av en tjej som sålde sin som hon knappt ens spelat på. Många i min omgivning tyckte detta var ett impulsköp av mig, men jag strunta i det och betala handpenningen och kommer betala av hela resterande när jag hämtar den i april - det blir första gången jag åker till göteborg också! Kommer bli kul det, känner jag för att det är en chans som känns värd att ta och köpa ett instrument hur implsivt de än må verkar så då får det väl vara så -  tänk om det är något jag alltid skulle ångra mig? Nu kommer jag ju veta iallafall och om inte annat, ha en handpan iallafall om det nu skulle visa sig inte vara något för mig, right? 😃
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin