Follow
Rättegång
Godmorgon kittens! Idag är jag tidig med morgonsolen, dels för jag ska också åka in till stan idag, det här är lite av de annorlunda dagarna kan man säga. Jag har faktiskt inte pratat nu på typ snart en vecka i sträck för att min röst har varit så trött och mina stämband också - mitt jobb kräver också en del med socialisering så jag jobbar ändå på en nattklubb liksom - när jag kommer hem blir det faktiskt tjafs och det nötte ju också så bestämde mig för att låta rösten läka helt då detta är det bästa för att bevara sjungandet så bra som möjligt. 
 
Jag är lite smått nervös för idag, men det är dels för jag ska vittna i en rättegång, men inte lika nervös som jag var min allra första gång, man förstår ju inte någonting hur det fungerar i salen? Och den där tystnaden har alltid varit evigt pinsam för mig som finns i en rättssal, det är bara en konstig känsla över det bara som jag inte kan sätta fingret på vad det riktigt är. Det är awwkard att sitta där dels för man vet inte vad man ska kolla på och dels för att jag är den som blir rastlös av att sitta för länge stilla då jag har ändå också adhd.. Haha nej det är en udda känsla, men nervositeten fanns ju där men det är också kanske för att man inte precis varje dag går på rättegångar, så allt blir bara konstigt över det? Eller?
 
Tänk att jag ville bli advokat när jag var yngre, och faktiskt vill fortfarande jobba med juridik någon gång i mitt liv? Jag gick ju samhällslinjen för att språk intressera mig så himla mycket och för att jag ville ha bra betyg för att kunna studera vidare om jag ville sen och la ned stor tid på skolan - lika bra när man inte hängde så mycket med vänner på fritiden eller hur?
Får se hur allt går idag, jag ska åka iväg alldeles strax och möta upp en kompis för en fika innan och sen bege mig mot rättssalen - det blir vad det blir sen! Hoppas bara min trötthetsklocka inte slår igång vid 11 tiden för de kommer resultera mig sittandes där och gäspa också vilket kanske är mindre stiligt 😅😂😂
 
Har ni vittnat i rättegång förut eller varit med om en?
Hur kändes det för er första gången?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin