Follow
Spara på detta när man jobbar!
Hej alla! Har just bokat in mina nya datum för att jobba och också resan ned till Stockholm igen för att också vara med på The Bunny Night som vi kommer ha på jobbet - det kommer bli fett kul! Har funderat på att investera i en kamera som jag kan ha för både min youtube och bloggen då jag bloggar via datorn - eller ska man kanske önska sig en födelsedagspresent måntro då man fyller år snart och maj är inte så långt ifrån mer? 
 
Det jag märkte då jag kollade mina kvitton var hur mycket pengar som jag praktiskt taget slösat och hur mycket jag skulle kunna spara i längden genom att tänka efter på att små inköp som man så lätt råkar göra då man jobbar eller när man är i en storstad och man är bara glad av att allt finns där liksom - men en del saker kommer jag verkligen tänka på när jag reser på min nästa jobbresa igen, vilket är dessa:
 
  • Red Bull - när jag tänker efter så varför köpte jag det till slut för varje natt skift när vi har kaffe på jobbet? Egentligen insåg jag inte förrän efteråt när jag såg den totala summan av hur mycket jag laft ned på just red bull vilket dessutom inte är något jag ska dricka alltför ofta heller. Det kommer inte riktigt ske igen... 
  • Maten - då jag började handla på coop istället för snabbmackar som 7eleven etc så insåg jag hur mycket mer pengar jag sparade så jag fortsatte med det. Under den här jobbresan hade jag inte riktigt så bra ställen hela tiden att laga mat på så för mig blev det mer fokus på att få in rutinen helt och hållet från grunden - men nu kommer jag istället börja med matlådor istället!
  • Fika - alldeles för mycket fika! Jag kan med handen på hjärtat erkänna att jag älskar att gå till espresso house för det har vi inte här uppe i norrland riktigt överallt och då blir man beroende när man har det nära sig - speciellt när man har sina favorit latten därifrån och älskar också vissa av deras mackor som jag alltid också brukar köpa med mig!
  • Ciggaretter - Så mycket pengar som man sparar på att inte röka på riktigt -  jag kan förstå feströka men håller man verligen sig till det till slutändan? Jag är redo att fumpa ciggen helt igen och nu är jag också på god väg - och härligt att inse hur mycket man sparar på pengarna också - kommer hålla mig undan nu!
  • Knäskydd - är det något som kan slitas med detta är knäna utan tvekan - jag fick vatten i knäna edter 16 intensiva dagar på jobbet! Så knäskydden kommer jag ha på så ofta jag kan om det är så att mina knän lätt överansträngs vilket det såklart gör efter helt plötsligt dansa 10h per dag och ingen vila emellan? Ska ta hand om mig själv! 
  • Slipa  rutinen - ja jag behöver slipa på den för att när jag får in arbetsrytmen vilket är grymt så går det knappt att gå tag på mig -  då jag var ledig orkade jag svara - men jag skulle kunna svara lite varje dag men jag har sett till att lägga upp inlägg på händelser så folk vet att jag jobbar men ja är online då jag hinner och ser om det är något viktigt. Annat jag kommer vara tydlig med är att jag kommer inte ha tid att svara på meddelanden för att endast socialisera, jag är för trött för det om det är så att jag jobbar tunga nattpass!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin