Follow
DÄRFÖR BLEV JAG BLOND

Hej alla mina kittens! 
Många kanske inte har märkt det ute på nätet och mina sociala medier då jag inte lagt ut det riktigt att jag färgat håret blont. Det blev rätt plötsligt och de få som vet i jämförelse med alla de som följer mig har frågat om varför jag blev blond igen, då jag speciellt har gett min tid till att låta min egen hårfärg växa ut. Vad var poängen liksom då jag ville ha ombre med min egen hårfärg tillsammans med rött som jag färgat i henna och för den delen lagt så mycket tid på att sköta. Dessutom sliter det rätt mycket för mig att blondera håret.

Det var faktiskt för jag kände för det, sist jag färga håret så gjorde jag det för en annan människa. Jag gjorde det pga en sak som jag ännu lider av ibland och som också påverkade min självbild något negativt och även min sex drive. Det var inte kul precis... Så när jag blev singel som jag inte heller varit på 12 år så bestämde jag mig att bli blond igen för jag ville verkligen det men denna gång inte för någon annan eller för att försöka passa in bättre med den personen och det han hade grej för. Jag är snygg i blont men att samtidigt dra det som att retas, ja varför inte? Om det får en att må bättre efter en breakup så ska man köra på det och att bli blond igen fick mig också att må bättre. Så det var värt det, kanske anledning till att bli blond inte är så speciellt eller extravagant, kanske man tycker att det är löjligt egentligen. 
Men det är min anledning! Och jag kan färga till vilken hårfärg jag vill till sen också och köra bara på och njuta av att göra mer saker för sig själv då man ändå kan! 
Nu ska jag fortsätta umgås med en kompis som jag är också och hälsar på hos. Men skriver mer sen! Kram på er och kom ihåg att vara er själva! Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin